Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 33923
Egyedi: 6961

Oldal ...
Összesen: 780673
Egyedi: 166910

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Vicces tárgyak
Régi recept!
Írta: Pitkin 2013 április 15 hétfő - 17:24:53


A világ első növénye abból a szénből lett, ami az első növény előtti növényből keletkezett.
A jégkorszak jege az özönvízben elveszett, és mára vízhiánnyá alakult. A növényszénből lett szénnövény mára fosszilis álnéven kifogyható energia, ami soha sem akar kifogyni.
A három éves kortól kötelező oktatás, szellemi bántalmazás.

Konrád Lorencz csodálatos könyve a „Salamon király gyűrűje” taníttatta meg velem az imprinting fogalmát, és súlyosságát. Egyszerűen annyi, hogy az első információ bevésődés a legerősebb, későbbi tudások ezt nem, vagy csak ritkán tudják felülírni.
[Tovább ...]

Hozzászólás
Régi recept! Csicseri aug 26: 20:19 Válasz erre
Hozzászólás: 6

Regisztrált: dec 18: 02:02
Azért a bevésődésnek is van ellenszere. Lényegében ezt a folyamatot látjuk a világban, mikor bármilyen bevésődést helyre lehet állítani. Van és nem csak az embernél, egy helyreállító program, a mai számítógépes szóhasználattal, amit ha beindítod, akkor minden beidegződést, vagy bármilyen torzulást ki tudsz javítani. Ez egy önregeneráló program. Ezt a programot a magodban, a belsődben találod meg. Ezt a programot mivel nem ebben a síkban van, senki nem tudja felülírni. A program többdimenziós, és csak egy kis részét érzékelik a tudósok is, már amire rájöttek. Amikor a belsődre figyelsz, akkor ezt a programot látod, és e szerint fogsz cselekedni utána, mert meg akarod szüntetni a torzulásokat. Meg tudsz gyógyulni, senki, és semmi nem árthat neked, akár még kinövesztheted az elvesztett karodat, lábadat is, tehát pontosan tudni fogod mit kell csinálnod, hogy helyre tedd magad. A regeneráló programmal akár egy pillanat alatt helyre teheted magad, de csinálhatod akár több életen keresztül is. Csodákat csinálhatsz, ha valakinek megmutatod, e programot, de mindig az illető csinálja meg a csodát, te csak megmutattad, hol a program, és hogyan használja. Azért van egy érdekessége a dolognak. Ha nem engeded meg magadnak, akkor a program nem indul el. Ezt nevezzük magunk elfogadásának, vagyis, hogy megengedjük magunknak, hogy az önjavító program fusson.
Ha ezt misztifikálják, akkor azt vallásnak hívjuk. Minden nyelv ugyan arról a fogalomról beszél, csak épp más betűket használ. A ló akkor is ló, ha azt horse, cheval, caballo, stb-nek írják. Az igaz, hogy magyarul sokkal könnyebb megérteni a fogalom jelentését. Annyira érdekes ez a program, hogy akár ha teljesen elpusztították a tested, mivel a holografikus képe meg van, ezért újra meg tudsz jelenni a testedben, mintha mi sem történt volna. Erre volt is példa a Földön is a közelmúltban, és akkor az amerikai hadvezetés eléggé megrémült. Ha misztifikálták volna az esetet, akkor isteni csodának nevezték volna. Valójában ezt használjuk fel, mikor minden segítség nélkül egyik bolygóról átmegyünk egy másikra, Így még űrhajó, vagy piramis sem kell az űrutazáshoz, vagy hogy kimenjünk az űrbe csillagokat nézegetni. Minden embernek, egy kivételével meg van ez a program, csak nem használja. Most elmondtam megint másképp, ugyan azt, amit a vallások, sok mázzal, és torzítással, esetleg rébuszokban elmondanak, vagy épp elhallgatnak.


Csicseri Orosz Imre


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com