Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 6
Egyedi: 3

Legtöbb
Összesen: 273359
Egyedi: 122730

Oldal ...
Összesen: 780665
Egyedi: 166909

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Vicces tárgyak
A TÁBLA
Írta: Pitkin 2013 január 19 szombat - 10:39:06

A világnyelv.
A dínó éppúgy „URU”, mint a tURUl, vagy kángURU. Salamon, mielőtt a pogány tudományt megismerte volna, látta ezeket a fejeket. Hármat ismerek még. TaURUs, URUsláy, és URUpán. Sárkány, sólyom, kenguru, bika, oroszlán, kecske.

A világnyelv.
A dínó éppúgy "URU", mint a tURUl, vagy kángURU. Salamon, mielőtt a pogány tudományt megismerte volna, látta ezeket a fejeket. Hármat ismerek még. TaURUs, URUsláy, és URUpán. Sárkány, sólyom, kenguru, bika, oroszlán, kecske.
A fenti hat, szóösszetételeinek mintájára értelmezzük szét a PO-GÁNY szót. Ahogyan URU, tudás minden esetben, úgy vizes a PO-hár, a PO-csolya, a PÓ-folyó Itáliában, sőt I-PÓ-ly is Szlovákiában. Gányolni pedig mai értelem szerint is, annyit tesz, mint nem túlzott precizitást igénylő munkát végezni. A Po-mázolása Po-mázon egy dolina karbantartását jelenti. Po-gányolás megértésétől Salamon olyasmiket beszélt, amiket a körötte élők nem értettek. A tábla mutatja hogyan épül föl a világnyelv.

A harmónia, HON szavunk hidrogén, oxigén, nitrogén elemi tartalmának élet szabályozó feladatát mondja el, ha értjük, hogy a három-oN-ia mit jelent. Gén a javából mindhárom.

Alkottunk, mányoltunk, alkotmányoztunk. Ráhel apja elvette tőlünk. Mára alaptörvényt tekert a nyakunkra. Ister országából jöttekkel találkozott a Sivatagban. Istennek hitt bennünket. Bosszút esküdött, mikor rájött, hogy emberek vagyunk. A Nemzet-ölés oka ez, és nem más. Együtt éltünk a dinoszauruszokkal. Dinó a KÖRROVÁSON=Odin, kinek anyja Bár. Ez azt jelenti, hogy magyar megfigyelő rögzíti a tudást, URU-t, amit a hüllő produkál, hogy a Bár-vízbe, azaz melegvízbe tojja a tojásait. Hatvanöt millió éve halt ki a dinó. Mi ott voltunk, mert láttuk hogyan szaporodik.

Tizennyolcezer évenként vannak jégkorszakok, ezt a jégrétegek mutatják a sarkokon. Ha találkoztunk a dinókkal, akkor három ezerhatszáztíz jé korszakot éltünk át. Nyelvünk periodikus fejlődése is erre utal. A hatezer évre visszatekintő népek tudása, őseink műveltségéből táplálkozik. A tarsolyosok kiirtása, a rovás jelek éltüntetése, a mai degenerált gazdasági helyzet, mind a magát kiválasztottnak tartó primitív nép törekvése a szégyenének leplezése érdekében. Kultur alapot, múltat nem lehet lopni. Időt csalni már nem lehet, annál fejlettebb a világ, hogy az ez irányú, zavaros történeteket elfogadja. A kolontári tömeggyilkosságok ideje is lejárt. Csak a totális diktatúra marad hatezer éveséknek, ami az első helyet biztosítja. A Magyar Nemzet létezése kizárja ennek a törekvésnek az eredményességét. Az Ister országa még él, és őrzi a hagyatékot. Nyelvünk alapszavai olyan tudáshordozók, amik az ember első lépéseit dokumentálják. A tábla végtelenségig növelhető. A tartalom a növekedés hatására egyre több ponton hat vissza, mint igazolás. Nincs még egy nemzet, kinek múltja ennyire hatna jelenére. Amiért harcolnak ellenünk az nálunk van. Harccal elveszíthetjük.
Csupán élnünk kell vele!
Jásdi Kiss Imre 2013-01-18

forrás:http://puzdra.com/news.php?readmore=47

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com