Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 6
Egyedi: 3

Legtöbb
Összesen: 273359
Egyedi: 122730

Oldal ...
Összesen: 780665
Egyedi: 166909

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Vicces tárgyak
Tek-orr támadás!
Írta: Pitkin 2013 április 11 csütörtök - 22:22:09

Friss értesülés szerint:

a 2013.04.09 először 8 órára kitűzött tárgyalás (Jásdi Kiss Imre, mint alperes, 9 órára értesítve) Fészkesfehérváron szerettek volna tárgyalást tartani a törvényesség betartására felszólított bírónő. A bíró, - mint alperes más ügyben- tartott volna tárgyalást jelenlegi ügybe Jásdi Kiss Imre ellen. Ma déli órákban egy másik bűnszervezet (rendőrség) behatolt Jásdi Kiss Imre birtokára.

Mind ez egy napokban megtett feljelentést követően:

"Rákban még soha senki sem halt meg.Kezelésben évi százezrek halnak meg.
A törvény elveszi a gyereket attól aki nem engedi lemérgezni.
Akik ezt teszik, nyíltan baromnak neveznek Téged. Ők úgy mondják goj. Tudjad, hogy csak a barmokra vonatkoznak az oltási, és kemoterápiás törvények. A kis kóserekre nem. A leleplező adatokat hirdető Hamer professzort gyerekgyilkosság gyanúperrel zaklatja a német ügyészség. A vádlók ölték meg a kislányt kemoterápiával. Kérdezzétek Labant Csabát mennyi nekik megölni egy gyereket! Gyilkosságért, és nemzetirtásért jelentettem fel a német államügyészséget." JKI

http://hunpjp.com/news.php?readmore=238

"...Ezt itt Kiss Imre villanyoszlop-nyűvő tárgyalására írtam. Imre se megy több „tárgyalásra”. Semmi értelme, hisz az ügyész, kirendelt ügyvéd, bíró és a kölcsön motoros fűrészt, létrát mg mindig bűnjelként foglaló (szerinte már eladták, ellopták) rendőrsegg is nyakig benne van a fentebb említett maceszban. Mondhatnám: egy kipában eveznek.

Ma jelenésem lett volna tanúként, a 2.B.725/2011/13. számon futó Gerber Csilla neve (lyánykori néven: Lázár Staár Ágota Katalin ...Ráhel, Rebeka) alatt futó mondvacsinált ügyben. Sajnos lemaradtam róla, pedig korábban jeleztem, hogy lelkiismereti okok és a zsidóallergiám miatt a székesfehérvári és bármely bárcás mocskos szabadkőműves sátánista, magyar nemzetbiztonsági szempontból likvidálandó intézményesített kurvatelepre nem lesz érkezésem jelenésre. Úgy látszik bejött. Most már nem indulok el, Kiss Imre megoldja, amit lehet én pedig úgy is "elfogult" lettem idő közben vele kapcsolatban. Rendőröknek látszó egyenruhás bohócokra nem tartok igényt a házam előtt sem a meg nem valósult esemény után. Az orvos a zsidóallergiámmal nem tud mit kezdeni, már kohn-zultáltam több specialistával is. Ők a gázkamrát, tűz- és robbanásveszélyes anyagokat, lőfegyvert, szúró és vágó alkalmatosságokat javasolták tömeges alkalmazásra. Nem is tudom, talán igazuk lehet! Lehet, hogy eredményesebb lenne, mint ez a fölösleges írogatás, amely azért nem hiábavaló.
Nyugalom! Később még elmegyek, de nem üres kézzel és igen rövid eljárás lesz, annyit a nemzetközi helyzet fokozódó jeleiből már korábban is meg lehetett jósolni."
Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: + e-levél -. hu
dátum: 2013. április 9. 9:46
tárgy: Löeb-etegedtem
küldő: gmail.com

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3346

Nem értitek, nem baj. Az a buta aki nem kérdez! (Pitkin)

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com