Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 14
Egyedi: 9

Legtöbb
Összesen: 273346
Egyedi: 122726

Oldal ...
Összesen: 780576
Egyedi: 166896

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Vicces tárgyak
Régi recept!
Írta: Pitkin 2013 április 15 hétfő - 17:24:53


A világ első növénye abból a szénből lett, ami az első növény előtti növényből keletkezett.
A jégkorszak jege az özönvízben elveszett, és mára vízhiánnyá alakult. A növényszénből lett szénnövény mára fosszilis álnéven kifogyható energia, ami soha sem akar kifogyni.
A három éves kortól kötelező oktatás, szellemi bántalmazás.

Konrád Lorencz csodálatos könyve a „Salamon király gyűrűje” taníttatta meg velem az imprinting fogalmát, és súlyosságát. Egyszerűen annyi, hogy az első információ bevésődés a legerősebb, későbbi tudások ezt nem, vagy csak ritkán tudják felülírni.

A zsidó-keresztény tanok olyan értelem elleni bűncselekmények, melyek csakis az imprintingben történő bevéséssel rögzíthetők. Az oktatás keresztény egyház alárendelése az emberiség mentálhigiénés állapota elleni bűncselekmény. A történelem előtti történelem csak annak elfogadható fogalom, akit gyermekkorában szellemileg bántalmaztak. A bántalmazás ténye következik a tényből, hogy a szóban forgó elhiszi a történelem előtti történelmet.

A végtelen számú életformák, társadalmi működési lehetőségek helyett, kevés kivétellel, a Föld egyetlen irányt követ. A tényleges múlt, és a jelenlegi történelmileg megalapozatlan,( mivel történelem előtti alapozással bír) határát a nemzetekre szakadással lehet meghatározni. A zsidóság kiválasztottságának nincsen történelmi alátámasztása. A vallás alapú kiválasztottságból eredő gazdasági előnyök azt feltételezik, hogy istenük gazdasági beruházással foglalkozik. A kiválasztott nép nem rendelkezik területtel a jegyzett történelem során. Teremtés mítoszuk a történelmileg megalapozott, területtel is rendelkező népek vallása fölé erőszakkal kerekedik mindenhol, ahol gazdaságilag előnyös számukra. Az imprintingben történt torzított bevésések teszik lehetővé, hogy az ideológiai érvelést tetszőlegesen lehessen keverni a gazdasági bűncselekményeket megalapozó törvényekkel.

Ennek eredményeként a XXI.században a Föld emberei eltávolodtak a valóságtól. A Magyar Alaptörvény erről a mentálhigiénés problémáról tanúskodik. „R” cikkében kötelezőnek határozza meg számomra az elmebajnak ezt a megnyilvánulását.
Nem kívánom életem egyetlen percét sem elmebeteg zsidókra pazarolni. A vallási hovatartozás alapján hozott döntésemet az a tény teszi megalapozottá, hogy soha egyetlen izraelita vallású ember nyilatkozata sem jutott el hozzám, melyben elhatárolódna hittársai bűncselekményeitől.

Gazdasági döntésemet az a tény alapozza meg, hogy a zsidóknak fizetendő kártérítésről tőlem függetlenül hoztak döntést az én terhelésemmel. Ezt a döntést alátámasztó történelmi helyzet vizsgálata szintén nem történt meg.
Magyar emberekkel közösen megfogalmazott törvények szerint élek.

2013.04.14.
Jásdi Kiss Imre


Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com